tirsdag den 18. august 2009

Nyheder August 09

Sæsonen er genoptaget og ferien er forbi. Teamet har været til mange løb i den sidste tid og endnu engang er der kommet flotte resultater i hus. Keld og Jesper tog henholdsvis 1. og 2. pladsen til shimanoligaens afdeling i Trørød og Anna og Malene, kørte i mål som etter til 12 timers løbet i jylland. Allesammen meget flotte resultater.

Samtidig er der blevet kørt Dustcup og der tegner sig efterhånden et billede af hvem, der skal holdes øje med i den kommende tid. Samtidig så er det ved at være fastlagt hvem der løber med forreste pladser i de enkelte klasser. Keld ligger godt til i H40, hvor en defekt kan sende Mads Bødker ud af den samlede konkurrence, da han har brugt sin fratrækker. Andre på holdet viser også gode takter efterhånden, der er sporet stor fremgang hos mange, ikke mindst hos Frederik, som der er hoppet 50 placeringer på bare 2 løb. Der er krudt i knægten og bliver han ved på den måde kommer han hurtigt i top50.

Bjarke, som har høstet medaljer til EM i MTB-O, er taget på en længere rejse til USA, hvor han skal deltage i forskellige mtb løb og adventure races. Vi ser frem til løbsrapporter fra løbene og glæder os til at få dig hjem igen.

Bliv ved med at følg med her på bloggen og få de seneste nyheder om team ride4fun..